KOM ontdekken, verwonderen, ontwikkelen en spelen!

In onze ogen is elk kind rijk en competent. Dit betekent niet dat uw kind alles al kan, maar dat het alle kwaliteiten in huis heeft om zichzelf en de wereld te leren kennen. LPS kinderopvang wil dit avontuur met de kinderen en de ouders aangaan, waarbij uw kind centraal staat.

Partner in de ontwikkeling en opvoeding van je kind

Uw kind achterlaten in een groep is een grote stap. We hebben daarom veel aandacht voor u als ouder, we delen mee in de zorg. We denken actief met u mee naar wat u nodig hebt, zowel als het gaat over kosten en pakketkeuze als over wat uw kind meemaakt op de groep en leert op de dag.
Om vanuit uw kind te kunnen werken, hebben onze pedagogisch medewerkers oog voor de eigen, unieke wijze waarop uw kind zich ontwikkelt en zij zullen hem/haar hierin stimuleren en respecteren.

Alles onder één dak

Al onze voorzieningen zijn gehuisvest in of nabij een school, wel zo fijn voor jou en je kind.
We werken nauw samen met de scholen en stemmen onze aanpak op elkaar af. Dit helpt ons zo om een doorgaande (leer- en) ontwikkelingslijn te creëren.

Bij LPS kinderopvang kunt u terecht voor dagopvang, peuteropvang, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang.  Zo bieden wij een plek waar uw kind met plezier naar toe gaat en blij van thuiskomt.

Bij LPS kinderopvang bieden wij u:

Opvang van 0 tot 13 jaar

Onder professionele begeleiding van onze pedagogisch medewerkers

31 vestigingen

Daardoor is er altijd wel een locatie bij u in de buurt

Vaste en flexibele opvang

Waarbij u de keuze heeft uit 3 verschillende vaste opvangpakketten of een flexibel opvangpakket. Zo is er altijd wel een opvangpakket dat bij uw situatie past

Kleinschalige dagopvang

Met vaste leiding op de groep voor een veilig en vertrouwd gevoel bij de kinderen

Een doorlopende ontwikkellijn

Met peuteropvang als voorbereiding op de basisschool

Leeftijdsgericht spelmateriaal

En een activiteitenaanbod gericht op sport, natuur, creativiteit en cultuur