LPS kinderopvang Sint Anthonius

LPS kinderopvang Sint Anthonius

Burg. Versluijsstraat 20
4698 AS Oud-Vossemeer
Telefoonnummer vestiging: 06-59 91 03 04
E-mail: kidsenco@lpsnet.nl

LRKP-nummer KDV: 224608435
LRKP-nummer BSO: 843621412

Vestigingsmanager: Leonie Jansen
Telefoonnummer vestigingsmanager: 06-22 76 61 17
E-mailadres: leonie.jansen@lpsnet.nl

 

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 07:30 – 18:00 uur. Vervroegde en verlengde opvang mogelijk vanaf 06:30 of 07:00 uur en tot 18:30 uur.

In Oud-Vossemeer vindt u onze opvang op het schoolplein van R.K.- basisschool St Anthonius. Uw kind is bij ons welkom in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Bij LPS kinderopvang Sint Anthonius bieden wij dagopvang en buitenschoolse opvang aan.

Onze opvang hier is een kleine, gezellige, knusse en veilige locatie. De kinderen van de dagopvang worden in een eigen ruimte opgevangen, met een eigen buitenspeelplaats, net als onze kinderen van de buitenschoolse opvang eigen ruimtes hebben.

Iedere dag van 07:30 tot 18:00 uur zorgen onze vaste groep pedagogisch medewerkers voor uw kind en organiseren zij leuke, leerzame activiteiten zoals een bezoek aan de geitjes, speeltuin, dorpsbos, voorlezen, knutselen en het zingen van liedjes. Dat doen we altijd aan de hand van een thema dat aansluit bij de thema’s op de scholen. Basisschool St. Anthonius heeft schooltuintjes, waar onze kinderen ook een tuintje hebben om bij te houden, bloemen, fruit en groente te zaaien (en te oogsten!).

Om de spelmogelijkheden te vergroten, worden de groepen dagopvang en naschoolse opvang op woensdag en vrijdagmiddag standaard samengevoegd. Er wordt veel binnen en buiten gespeeld, waarbij we ook gebruik maken van de speelzaal van de basisschool. Zo kan uw kind buiten op avontuur, maar ook binnen in uitdagende hoeken spelen.

Groepsindeling

Op onze locatie hebben wij één verticale dagopvanggroep (0-4 jaar), één verticale buitenschoolse opvangroep (4-13) en één verticale combinatiegroep (0-13 jaar) waar uw kind terecht kan.

Opvangvormen

Wij bieden zowel vaste- als flexibele opvang tussen 07:30 en 18:00 uur met de optie tot vervroegde en verlengde opvang, zodat uw kind bij ons terecht kan van 06:30 tot 18:30. We hebben vaste opvangpakketten voor 40, 46 en 52 weken of flexibel zodat u zelf aan kunt geven welke dagdelen u opvang nodig heeft.

Ontbijt

Wij serveren ontbijt voor alle kinderen die voor 08:00 uur gebracht worden.

Workshops

Onze organisatie, LPS-KOM, biedt op een aantal locaties speciale workshops op het kinderdagverblijf aan, waar u als ouder bij Kids en Co ook aan kunt deelnemen met uw kind, zoals babymassage, peutergym, yoga en muziekles.

Samenwerkingen

Wij werken samen met organisaties die voor de buitenschoolse opvang activiteiten voor ons organiseren op de locatie. Zo zullen activiteiten als sport, creativiteit, dans en techniek in samenwerking aangeboden worden.

Tegoedkaart

Wij bieden een tegoedkaart aan voor het gratis inhalen van maximaal 10 dagdelen waarop uw kind niet naar de opvang kon komen en tijdig door u is afgemeld. U kunt op verzoek deze niet genoten dagdelen voor het einde van het lopende kalenderjaar inhalen. Zo betaalt u nooit te veel!

Contact opnemen met LPS

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog ergens vragen over? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Een rondleiding plannen op de locatie

Op onze kaart ziet u alle LPS-locaties bij u in de buurt. We nodigen u en uw kind van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Als u een locatie heeft gekozen, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

Mijn kind aanmelden?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw kind bij ons aanmelden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Een andere locatie zoeken

Wij hebben verschillende locaties waar uw peuter terecht kan. Iedere locatie heeft zijn eigen openingstijden. Klik hier om een locatie bij u in de buurt te vinden.

Netto kosten berekenen

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten voor opvang. Reken uw netto kosten hier uit.