LPS Kinderopvang Het Palet

LPS-KOM in Borgvliet

KDV Het Palet
Frans Halsstraat 25
4625 BR Bergen op Zoom

Telefoonnummer: 06-11 24 29 63
E-mailadres: kdv.ukkies@lpsnet.nl
LRKP-nummer KDV: 191528158

BSO Het Palet
Frans Halsstraat 25
4625 BR Bergen op Zoom

Telefoonnummer: 06-15 29 84 32
E-mailadres: bso.palet@lpsnet.nl
LRKP-nummer BSO: 146543750

Vestigingsmanager: Linda van Loon
E-mail: linda.van.loon@lpsnet.nl
Telefoonnummer vestigingsmanager: 06-82 30 95 10

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 6:30 – 18:30 uur

In Borgvliet zijn alle kinderen tussen 0 en 13 jaar welkom bij LPS-KOM. In Brede school Het Palet vindt u niet alleen onze dagopvang en buitenschoolse opvang (BSO) maar ook peuteropvang Het Palet.

Kinderdagopvang

Het kinderdagverblijf heeft samen met de peuterspeelzaal een eigen vleugel en entree voor ouders.

Uw kind kan bij ons op de buitenspeelterreinen op avontuur, maar ook binnen wordt genoeg uitdaging geboden. Iedere dag van 6:30 tot 18:30 uur zorgen onze vaste groep pedagogisch medewerkers voor uw kind en organiseren zij leuke, leerzame activiteiten zoals koken, sporten, (voor)lezen, liedjes zingen en knutselen met verschillend materiaal, zoals verf, papier, karton en wol.

Dankzij de fijne samenwerking met de school hebben wij een doorlopende ontwikkellijn kunnen creëren voor de kinderen. Er worden samen activiteiten georganiseerd, zoals voorleesmiddagen door de kinderen van de school komen voorlezen op het kinderdagverblijf en het samen buitenspelen op het grote plein. Zo verloopt de overgang vanuit het kinderdagverblijf naar de kleuterklas heel natuurlijk.

Buitenschoolse opvang

De BSO heeft een geheel eigen entree voor ouders en een eigen gymzaal. BSO Het Palet is een zogenaamde BSO+ . Dit betekent dat kinderen van special onderwijs ook van harte welkom zijn bij ons. De pedagogisch medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid.

Voor de kinderen op de BSO is er genoeg te doen! Elke dag halen we de kinderen uit school en mogen ze vrij komen spelen of deelnemen aan de activiteiten die we organiseren. Zo kunnen de kinderen kookworkshops volgen, knutselen, sporten in de gymzaal of bij atletiekvereniging Spado, spelletjes doen en mee naar het zwembad. Ook is er op de BSO tijd om te genieten van de kleine dingen: stoere/spannende verhalen vertellen, buiten spelen of gewoon even op de bank ploffen met een goed boek.

Groepsindeling

Op deze locatie hebben wij drie groepen op het kinderdagverblijf: een baby/dreumesgroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar, een peutergroep voor kinderen van 2 tot 3 jaar (in samenwerking met de peuterspeelzaal) en een 3 plus groep voor kinderen vanaf 3 jaar, die later naar de basisschool Het Palet gaan.

De BSO op deze locatie heeft twee groepen waar de kinderen worden opgevangen. Een groep van 4 tot en met 6 jarigen en een groep van 7 tot 13 jarigen.

Opvangvormen Dagopvang en Buitenschoolse opvang

Wij bieden zowel vaste- als flexibele opvang tussen 7:30 en 18:00 uur met de optie tot vervroegde en verlengde opvang, zodat uw kind bij ons terecht kan van 07:00 tot 18:30 uur. We hebben vaste opvangpakketten voor 40, 46 en 52 weken of flexibel zodat u zelf aan kunt geven welke dagdelen u opvang nodig heeft.

Samenwerkingen

Wij werken samen met organisaties voor de buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf activiteiten. Op de Bergse Plaat werken we samen met atletiekvereniging Spado, zwembad de Schep, bowling Resto-lounge, dansschool Creative ArtWorkX, Hartestraal Kinderyoga, de FitFrabriek! en het Natuurpodium. Zij organiseren activiteiten bij ons op de locatie of wij gaan bij hen op bezoek.

Tegoedkaart Dagopvang en Buitenschoolse opvang

Wij bieden een tegoedkaart aan voor het gratis inhalen van maximaal 10 dagdelen waarop uw kind niet naar de opvang kon komen en tijdig door u is afgemeld. U kunt op verzoek deze niet genoten dagdelen voor het einde van het lopende kalenderjaar inhalen. Zo betaalt u nooit te veel!

Contact opnemen met LPS

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog ergens vragen over? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Een rondleiding plannen op de locatie

Op onze kaart ziet u alle LPS-locaties bij u in de buurt. We nodigen u en uw kind van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Als u een locatie heeft gekozen, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

Mijn kind aanmelden?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw kind bij ons aanmelden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Een andere locatie zoeken

Wij hebben verschillende locaties waar uw peuter terecht kan. Iedere locatie heeft zijn eigen openingstijden. Klik hier om een locatie bij u in de buurt te vinden.

Netto kosten berekenen

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten voor opvang. Reken uw netto kosten hier uit.