LPS kinderopvang Het Kompas

LPS kinderopvang Het Kompas (BSO)

BSO in Het Kompas (wijk Warande)
Galenuslaan 1
4624  XE  Bergen op Zoom

Telefoonnummer BSO: 06-57 03 33 61
E-mail BSO: bso.kompas@lpsnet.nl
LRKP-nummer: 123933766

Vestigingsmanager: Linda van Loon
E-mail: linda.van.loon@lpsnet.nl
Telefoonnummer vestigingsmanager: 06-82 30 95 10

Openingstijden Buitenschoolse opvang:

Maandag tot en met vrijdag Voorschoolse opvang van 06:30/07.00/07:30 uur – start schooltijd
Maandag, dinsdag en donderdag Naschoolse opvang van einde schooltijd – 18:00/18:30 uur.
Op woensdag en vrijdag bieden we Naschoolse opvang van 12:00 uur – 13.30 uur, 12.00 uur – 15.30 uur of 12.00 uur – 18:00/18:30 uur aan.

Wij bieden in basisschool het Kompas zowel peuteropvang als buitenschoolse opvang aan. Hier is uw kind dus welkom van 2 tot 13 jaar!

De buitenschoolse opvang heeft een eigen lokaal waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Zij kunnen knutselen, spelletjes spelen, er zijn een bouw- en poppenhoek en ook kunnen ze lekker relaxed een boekje lezen op de bank. De buitenruimte is groot, met diverse speelmogelijkheden. Hier maken we veel gebruik van, ook soms in combinatie met de FitFabriek!

Groepsindeling

Op deze locatie bieden wij voor- en naschoolse opvang, opvang op studiedagen en vakanties (en peuteropvang).

Opvangvormen Buitenschoolse opvang

Wij bieden zowel vaste als flexibele opvang aan. Voor de vaste opvang heeft u een keuze uit een 40-wekenpakket (voorschoolse en/of naschoolse opvang alleen tijdens de schoolweken), een 46-wekenpakket (naschoolse opvang tijdens de 40 schoolweken + een hele dag vakantieopvang in 6 van de 12 schoolvakantieweken op de dag dat er naschoolse opvang wordt afgenomen) en een 52-wekenpakket (naschoolse opvang tijdens de 40 schoolweken + een hele dag vakantieopvang in elke schoolvakantie op de dag dat er naschoolse opvang wordt afgenomen).

Tegoedkaart

Wij bieden een tegoedkaart aan voor het gratis inhalen van maximaal 10 dagdelen waarop uw kind niet naar de opvang kon komen en tijdig door u is afgemeld. U kunt op verzoek deze niet genoten dagdelen voor het einde van het lopende kalenderjaar inhalen. Zo betaalt u nooit te veel!

Samenwerkingen

Wij werken samen met andere BSO locaties van LPS kinderopvang. Regelmatig trekken we er met elkaar op uit of komen we bij elkaar op visite. Zo leren we ook andere kinderen kennen en ontdekken we nieuwe plekken om te spelen.

Contact opnemen met LPS

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog ergens vragen over? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Een rondleiding plannen op de locatie

Op onze kaart ziet u alle LPS-locaties bij u in de buurt. We nodigen u en uw kind van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Als u een locatie heeft gekozen, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

Mijn kind aanmelden?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw kind bij ons aanmelden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Netto kosten berekenen

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten voor opvang. Reken uw netto kosten hier uit.