LPS kinderopvang De Borghoek (BSO)

LPS kinderopvang De Borghoek

Buitenschoolse opvang De Borghoek
Lambertijnenlaan 3
4614 EV  Bergen op Zoom

Telefoonnummer BSO: 06-16 66 12 68
E-mail BSO: bso.meilust@lpsnet.nl
LRKP-nummer: 101034040

Vestigingsmanager: Sonja van den Elshout
E-mail: sonja.vanden.elshout@lpsnet.nl
Telefoonnummer vestigingsmanager: 06-10 48 97 42

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 07:30 – 8:30 uur en 15:15 – 18:00 uur. Op woensdag en/of vrijdag (onderbouw) bieden we opvang vanaf 12:00 aan. Er is verlengde opvang mogelijk.

In de wijk Meilust zit onze BSO gevestigd. Hier is uw kind welkom van 4 tot en met 13 jaar. In basisschool de Borghoek bieden wij ’s ochtends van 07:30 tot 8:30 uur en ’s middags van 15:15 tot 18.00 uur buitenschoolse opvang en flexibele opvang aan. Ook vindt u hier onze peuteropvang.

Voor de BSO hebben wij een ruime aula met onze eigen spulletjes en ons eigen speelgoed in verschillende hoeken. Daarnaast maken we ook gebruik van de grote buitenspeelplaats of spelen we in de gymzaal. Zo kan uw kind buiten op avontuur, maar ook binnen heerlijk spelen. Iedere dag, voor dat de kinderen naar school moeten en zodra ze uit school komen, zorgen onze pedagogisch medewerkers voor uw kind en organiseren zij leuke, leerzame activiteiten zoals knutselen, bakken of een uitstapje naar de dieren die vlak bij onze BSO leven!

Groepsindeling

Op deze locatie hebben wij één BSO groep waar kinderen van 4 tot en met 13 jaar heerlijk kunnen spelen.

Opvangvormen

Wij bieden zowel vaste als flexibele opvang en hebben opvangpakketten voor 40, 46 en 52 weken.

Tegoedkaart

Wij bieden een tegoedkaart aan voor het gratis inhalen van maximaal 10 dagdelen waarop uw kind niet naar de opvang kon komen en tijdig door u is afgemeld. U kunt op verzoek deze niet genoten dagdelen voor het einde van het lopende kalenderjaar inhalen. Zo betaalt u nooit te veel!

Workshops

De pedagogisch medewerkers van BSO Meilust organiseren verschillende activiteiten. Zo leren we de kinderen gezonde hapjes te maken (maar natuurlijk ook eens cakejes of pannenkoeken). We gaan op stap naar de dierenweide aan de Lambertijnenhof of we gaan een stukje verder weg de natuur in bij Fort de Roovere. We halen het groen ook graag naar binnen door bijvoorbeeld onze eigen moestuintjes te kweken.

Samenwerkingen

Wij werken samen met andere BSO locaties van LPS kinderopvang. Regelmatig trekken we er met elkaar op uit of komen we bij elkaar op visite. Zo leren we ook andere kinderen kennen en ontdekken we nieuwe plekken om te spelen.

Contact opnemen met LPS

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog ergens vragen over? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Een rondleiding plannen op de locatie

Op onze kaart ziet u alle LPS-locaties bij u in de buurt. We nodigen u en uw kind van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Als u een locatie heeft gekozen, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

Mijn kind aanmelden?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw kind bij ons aanmelden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Netto kosten berekenen

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten voor opvang. Reken uw netto kosten hier uit.