LPS kinderopvang Marco Polo (BSO)

LPS kinderopvang Marco Polo (BSO)

BSO Marco Polo
Florastraat 195
4613 CX  Bergen op Zoom

Telefoonnummer: 06-15 30 69 00
E-mail: bso.marcopolo@lpsnet.nl
LRKP-nummer: 787776713

Vestigingsmanager: Thomas Bruijns
E-mail: thomas.bruijns@lpsnet.nl
Telefoonnummer: 06-29 52 00 89

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 07:30 – 18:00 uur. Vervroegde en verlengde opvang mogelijk vanaf 06:30 of 07:00 uur en tot 18:30 uur.

In Tuinwijk is uw kind welkom van 2 tot 13 jaar. Wij bieden in basisschool Marco Polo buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang aan.

Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang maakt gebruik van diverse ruimtes in de school. Zo wordt er gekookt met de kinderen in de prachtig grote keuken, kan er geknutseld worden in het atelier, de kinderen kunnen dansen op het podium en heerlijk buiten spelen en ontdekken in de buitenruimtes. Ook spelen we regelmatig (met of zonder de FitFabriek!) op het voetbalveldje naast de school.

Groepsindeling

Op deze locatie bieden wij voor- en naschoolse opvang en peuteropvang.

Opvangvormen Buitenschoolse opvang

Wij bieden zowel vaste- als flexibele opvang tussen 07:30 en 18:00 uur met de optie tot vervroegde en verlengde opvang, zodat uw kind bij ons terecht kan van 06:30 tot 18:30 uur. We hebben vaste opvangpakketten voor 40, 46 en 52 weken of flexibel zodat u zelf aan kunt geven welke dagdelen u opvang nodig heeft.

Workshops

Wij bieden speciale workshops op het kinderdagverblijf aan onze kinderen zoals babymassage, peutergym, yoga en muziekles.

Samenwerkingen

Wij werken samen met organisaties voor de buitenschoolse opvang, zoals atletiekvereniging Spado, zwembad de Schep, bowling Resto-lounge, dansschool Creative ArtWorkX, de FitFrabriek! en het Natuurpodium. Zij organiseren activiteiten bij ons op de locatie of wij gaan bij hen op bezoek.

Tegoedkaart Buitenschoolse opvang

Wij bieden een tegoedkaart aan voor het gratis inhalen van maximaal 10 dagdelen waarop uw kind niet naar de opvang kon komen en tijdig door u is afgemeld. U kunt op verzoek deze niet genoten dagdelen voor het einde van het lopende kalenderjaar inhalen. Zo betaalt u nooit te veel!

Contact opnemen met LPS

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog ergens vragen over? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Een rondleiding plannen op de locatie

Op onze kaart ziet u alle LPS-locaties bij u in de buurt. We nodigen u en uw kind van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Als u een locatie heeft gekozen, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

Mijn kind aanmelden?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw kind bij ons aanmelden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Een andere locatie zoeken

Wij hebben verschillende locaties waar uw peuter terecht kan. Iedere locatie heeft zijn eigen openingstijden. Klik hier om een locatie bij u in de buurt te vinden.

Netto kosten berekenen

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten voor opvang. Reken uw netto kosten hier uit.