LPS kinderopvang Lodijke (KDV en BSO)

LPS kinderopvang Lodijke (KDV en BSO)

KDV en BSO (hoofdgebouw) Lodijke
Ouderdinge 15
4617 NL Bergen op Zoom

BSO Lodijke schoolwoningen
Hinkelenoord 14-2
4617 NC  Bergen op Zoom

Algemeen telefoonnummer: 0164-79 61 35

Dagopvang

Telefoonnummer KDV Bengels: 06-11 65 05 06
E-mailadres: kdv.bengels@lpsnet.nl
Telefoonnummer KDV / Doerakkers: 06-21 28 84 47
E-mailadres: kdv.doerakkers@lpsnet.nl
Telefoonnummer KDV / Dreutels: 06-21 25 86 62
E-mailadres: kdv.dreutels@lpsnet.nl
Telefoonnummer KDV / Kanjers 1: 06-16 83 19 18
E-mailadres: kdv.kanjers@lpsnet.nl
Telefoonnummer KDV / Kanjers 2: 06-53 97 26 56
E-mailadres: kdv.kanjers2@lpsnet.nl

LRKP-nummer KDV: 116415812

Buitenschoolse opvang

Telefoonnummer BSO/Hoofdgebouw: 06-15 25 77 26
Telefoonnummer BSO/Schoolwoningen Hinkelenoord 14-2: 06-15 25 39 23

E-mailadres: bso.plaat@lpsnet.nl

LRKP-nummer BSO Hoofdgebouw: 272744177
LRKP-nummer BSO schoolwoningen/Hinkelenoord 14-2: 261418282

Vestigingsmanager: Monique Vogels
E-mail: monique.vogels@lpsnet.nl
Telefoonnummer: 06-17 91 87 85

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 07:30 – 18:00 uur. Vervroegde en verlengde opvang mogelijk vanaf 06:30 of 07:00 uur en tot 18:30 uur.

Bij onze opvang Lodijke is uw kind welkom van 0 tot 13 jaar. In basisschool Lodijke bieden wij dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang.  Samen met de basisschool en peuteropvang vormen wij een brede school.

Kinderdagopvang

Voor het kinderdagverblijf (0-4 jaar) hebben wij onze eigen vleugel en ingang in het hoofdgebouw van Lodijke en een eigen buitenspeelterrein.

Uw kind kan bij ons op de buitenspeelterreinen op avontuur, maar ook binnen wordt genoeg uitdaging geboden. Iedere dag zorgen onze vaste groep pedagogisch medewerkers voor uw kind en organiseren zij leuke, leerzame activiteiten zoals koken, sporten, (voor)lezen, liedjes zingen en knutselen met verschillend materiaal, zoals verf, papier, karton en wol.

Dankzij de fijne samenwerking met de school hebben wij een doorlopende ontwikkellijn kunnen creëren voor de kinderen. Er worden samen activiteiten georganiseerd, zo komen de kinderen van school voorlezen op het kinderdagverblijf en spelen zij ook samen buiten op het grote plein. De overgang vanuit het kinderdagverblijf naar de kleuterklas verloopt op deze manier heel natuurlijk.

Buitenschoolse opvang

In het hoofdgebouw van Lodijke zitten op maandag, dinsdag en donderdag drie BSO groepen: de sport BSO (4-13 jaar), de crea BSO (4-13 jaar) en de Toppers (4 tot 8 jaar). In onze schoolwoningen zitten twee BSO groepen: de Minions (4 tot 8 jaar) en de Chillzone (7 tot 13 jaar). Daarnaast maken we op de maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd ook gebruik van zwembad De Schelp. Voorschoolse opvang wordt er geboden in het hoofdgebouw maar ook in de schoolwoningen.

Voor de kinderen op de BSO is er genoeg te doen! Elke schooldag mogen de kinderen vrij komen spelen, maar er wordt ook van alles georganiseerd. Zo kunnen de kinderen kookworkshops volgen, knutselen, sporten in de gymzaal of bij atletiekvereniging Spado, spelletjes doen en mee naar het zwembad. Ook is er op de BSO tijd om te genieten van de kleine dingen: stoere/spannende verhalen vertellen, buiten spelen of gewoon even op de bank ploffen met een goed boek.

Groepsindeling

Op locatie Lodijke hebben wij drie horizontale babygroepen (0-2 jaar), twee peutergroepen (2 tot 4 jaar) en drie buitenschoolse opvang groepen (4-13 jaar) waar uw kind terecht kan.

Opvangvormen Dagopvang en Buitenschoolse opvang

Wij bieden zowel vaste- als flexibele opvang tussen 07:30 en 18:00 uur met de optie tot vervroegde en verlengde opvang, zodat uw kind bij ons terecht kan van 06:30 tot 18:30 uur. We hebben vaste opvangpakketten voor 40, 46 en 52 weken of flexibel zodat u zelf aan kunt geven welke dagdelen u opvang nodig heeft.

Workshops

Wij bieden speciale workshops op het kinderdagverblijf aan onze kinderen zoals babymassage, peutergym, yoga en muziekles. Op de BSO worden sport-workshops, crea-workshops en kook-workshops aangeboden.

Samenwerkingen

Wij werken samen met organisaties voor de buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf activiteiten. Op de Bergse Plaat werken we samen met atletiekvereniging Spado, zwembad de Schelp, bowling Resto-lounge, dansschool Creative ArtWorkX, Hartestraal Kinderyoga, de FitFrabriek! en het Natuurpodium. Zij organiseren activiteiten bij ons op de locatie of wij gaan bij hen op bezoek.

Zwemdiploma halen

En elke dinsdag en donderdagmiddag gaan wij vanuit de BSO naar Zwembad De Schelp. Onze pedagogische medewerkers zorgen er voor dat uw kind omgekleed en wel op tijd bij de zwemles is. Ook na afloop van de zwemles zorgen we dat uw kind weer droog en omgekleed met ons mee gaat. Heeft uw kind al minimaal een A- diploma? Dan mag hij of zij mee vrij zwemmen in het recreatieve gedeelte van het zwembad!

Tegoedkaart Dagopvang en Buitenschoolse opvang

Wij bieden een tegoedkaart aan voor het gratis inhalen van maximaal 10 dagdelen waarop uw kind niet naar de opvang kon komen en tijdig door u is afgemeld. U kunt op verzoek deze niet genoten dagdelen voor het einde van het lopende kalenderjaar inhalen. Zo betaalt u nooit te veel!

Contact opnemen met LPS

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog ergens vragen over? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Een rondleiding plannen op de locatie

Op onze kaart ziet u alle LPS-locaties bij u in de buurt. We nodigen u en uw kind van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Als u een locatie heeft gekozen, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

Mijn kind aanmelden?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw kind bij ons aanmelden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Een andere locatie zoeken

Wij hebben verschillende locaties waar uw peuter terecht kan. Iedere locatie heeft zijn eigen openingstijden. Klik hier om een locatie bij u in de buurt te vinden.

Netto kosten berekenen

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten voor opvang. Reken uw netto kosten hier uit.