LPS kinderopvang Pius X (BSO)

LPS kinderopvang Pius X

Buitenschoolse opvang Pius X
Kapelaan Kockstraat 48
4651 XE  Steenbergen

Telefoonnummer: 06 – 59 99 63 25
E-mail: bso.piusx@lpsnet.nl
LRKP-nummer: 221702039

Vestigingsmanager: Annemieke Bakx
E-mail: annemieke.bakx@lpsnet.nl
Telefoonnummer vestigingsmanager: 0167-56 36 34

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag Voorschoolse opvang van 06:30/07:00/07:30 uur – start schooltijd.
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Naschoolse opvang van einde schooltijd – 18:00/18:30 uur.
Op woensdag bieden we Naschoolse opvang aan van 12:00 – 13:30 uur, 12:00 – 15:30 uur of 12:00 – 18:00/18:30 uur.

Op de Welberg is onze BSO gevestigd. Hier is uw kind welkom van 4 tot en met 13 jaar. In basisschool de Pius X bieden wij ’s ochtends van 06:30 tot 8:30 uur en ’s middags van 15:15 tot 18.30 uur buitenschoolse opvang en flexibele opvang aan. Tevens is het mogelijk om flexibele opvang af te nemen voor bijvoorbeeld studiedagen en vakanties.

Voor de BSO hebben wij de ruime aula tot onze beschikking. Hier kunnen we gezellig samen eten en drinken, maar ook knutselen, spelletjes spelen, etc. Daarnaast maken we ook gebruik van een lokaal wat ingericht is met diverse speelhoeken, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Verder maken we gebruik van de mooie buitenspeelplaats van school en spelen we in de speelzaal.

Zo kan uw kind buiten op avontuur, maar ook binnen heerlijk spelen. Iedere dag, voor dat de kinderen naar school moeten en zodra ze uit school komen, zorgen onze pedagogisch medewerkers voor uw kind en organiseren wij leuke, leerzame activiteiten zoals knutselen, bakken of gaan we buiten op avontuur.

Groepsindeling

Op deze locatie bieden wij voor- en naschoolse opvang, opvang op studiedagen en vakanties.

Opvangvormen Buitenschoolse opvang

Wij bieden zowel vaste als flexibele opvang aan. Voor de vaste opvang heeft u een keuze uit een 40-wekenpakket (voorschoolse en/of naschoolse opvang alleen tijdens de schoolweken), een 46-wekenpakket (naschoolse opvang tijdens de 40 schoolweken + een hele dag vakantieopvang in 6 van de 12 schoolvakantieweken op de dag dat er naschoolse opvang wordt afgenomen) en een 52-wekenpakket (naschoolse opvang tijdens de 40 schoolweken + een hele dag vakantieopvang in elke schoolvakantie op de dag dat er naschoolse opvang wordt afgenomen).

Tegoedkaart

Wij bieden een tegoedkaart aan voor het gratis inhalen van maximaal 10 dagdelen waarop uw kind niet naar de opvang kon komen en tijdig door u is afgemeld. U kunt op verzoek deze niet genoten dagdelen voor het einde van het lopende kalenderjaar inhalen indien er plaats is op de door u gewenste dag. Zo betaalt u nooit te veel!

Contact opnemen met LPS

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog ergens vragen over? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Een rondleiding plannen op de locatie

Op onze kaart ziet u alle LPS-locaties bij u in de buurt. We nodigen u en uw kind van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Als u een locatie heeft gekozen, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

Mijn kind aanmelden?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw kind bij ons aanmelden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Netto kosten berekenen

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten voor opvang. Reken uw netto kosten hier uit.