LPS kinderopvang Marco Polo (voorheen POV De Tovertuin)

LPS kinderopvang Marco Polo (POV) 

Florastraat 195
4613 CX Bergen op Zoom
LRK: 159998505

E-mail: tovertuin@lpsnet.nl
Telefoonnummer: 06-59919985

Vestigingsmanager: Thomas Bruijns
E-mail: thomas.bruijns@lpsnet.nl
Telefoonnummer: 06-29 52 00 89

Openingstijden:

Maandag- tot en met donderdagochtend van 8.15 – 11.15 uur. De inloop is van 8.15 – 8:30 uur.
Maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 12:00 uur – 15:00 uur

Peuteropvang biedt van maandag tot en met vrijdag voorschoolse educatie aan peuters van 2 tot 4 jaar.

Bij LPS kinderopvang Marco Polo werken wij met de methode van Reggio Emilia. Dat wil zeggen dat de ontwikkeling van het kind in de groep, individueel en in het atelier vooral gestimuleerd wordt door met veel creatief materiaal, muziek en dans te werken. Uw kind wordt bij ons aangemoedigd om in eigen kring maar ook daar buiten creatief te denken, te leren en te handelen.

Naast de creatieve activiteiten die horen bij de Reggio Emilia methode, koken we samen met de peuters en zorgen we voor onze eigen moestuintjes. Op maandag- en donderdagmiddag lunchen we samen. Wij zorgen voor brood en beleg en de peuters smeren zelf hun boterham.
Eén keer per jaar is er een culturele avond, waar ouders, familieleden, buurtbewoners en andere geïnteresseerden kunnen komen kijken. Op de culturele avond voeren de kinderen in het kader van een thema toneelstukjes en dansjes op, zingen ze liedjes en stellen ze hun zelfgemaakt creaties tentoon. De creaties van de kinderen kunnen zelfs worden gekocht!

Om uw peuter al wat te laten wennen aan het leven op de basisschool, organiseren we een aantal keer per jaar samen activiteiten. Zo worden er gezamenlijke spelletjesmiddagen georganiseerd, mogen de peuters tegen het eind van het schooljaar al eens een dagje meedoen op de basisschool en wordt er één keer per kwartaal een knutselactiviteit georganiseerd.

Contact opnemen met LPS

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog ergens vragen over? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Een rondleiding plannen op de locatie

Op onze kaart ziet u alle LPS-locaties bij u in de buurt. We nodigen u en uw kind van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Als u een locatie heeft gekozen, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

Mijn kind aanmelden?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw kind bij ons aanmelden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Een andere locatie zoeken

Wij hebben verschillende locaties waar uw peuter terecht kan. Iedere locatie heeft zijn eigen openingstijden. Klik hier om een locatie bij u in de buurt te vinden.

Netto kosten berekenen

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten voor opvang. Reken uw netto kosten hier uit.