LPS kinderopvang Sint Maarten (voorheen POV Het Ganzenhok)

LPS kinderopvang Sint Maarten

Vijverstraat 17
4661 JW Halsteren
LRKP-nummer: 440553209

E-mail: ganzenhok@lpsnet.nl
Telefoonnummer: 06-59905613  (0164-63 03 73)

Vestigingsmanager: Jack Nuijten

E-mail: jack.nuijten@lpsnet.nl
Telefoonnummer vestigingsmanager: 06-49 80 21 17

Openingstijden:

Maandag- tot en met donderdagochtend van 8:30 – 11:30 uur. Dinsdag- en donderdagmiddag van 11:45 – 14:45 uur. 

Onze peuteropvang is gevestigd in basisschool Sint-Maarten die gelegen is in het centrum van Halsteren.

LPS kinderopvang Sint Maarten biedt tijdens de 40 schoolweken voorschoolse educatie aan peuters van 2 tot 4 jaar. De voorschoolse methode die gebruikt wordt op deze locatie is Startblokken van de basisontwikkeling. Binnen deze methode is de spelactiviteit het belangrijkste ontwikkelingsinstrument zoals het bewegingsspel en het rollenspel. De pedagogisch medewerker speelt met de kinderen mee om zo het spel te verrijken en de peuter een stapje verder in zijn ontwikkeling te brengen. De groep is dan ook gezellig ingericht met themahoeken waar kinderen kunnen spelen. Daarnaast vinden er activiteiten plaats met behulp van verhalen, illustraties en teksten. Jonge kinderen leren door bezig te zijn met onderwerpen uit de echte wereld.

Op de dinsdag- en donderdagmiddag is er een plusgroep voor kinderen van 3 jaar en ouder. Hier worden de wat moeilijkere activiteiten georganiseerd. Op donderdagmiddag wordt er extra aandacht gegeven aan dans en beweging. Alle items van het thema worden uitgebeeld in dans of beweging.

Natuurlijk wordt er ieder dagdeel buiten gespeeld op de speelplaats en bij slecht weer kan er gebruik worden gemaakt van de gymzaal.

LPS kinderopvang Sint Maarten vormt één team met het team van basisschool Sint-Maarten maar zij hebben ook een doorgaande ontwikkellijn naar basisschool de Springplank gelegen in de wijk de Beek in Halsteren. Zo worden zij ook samengeschoold in de methode TA.

De pedagogisch medewerkers hebben ook een aantal malen per jaar overleg met de jeugdverpleegkundige.

Contact opnemen met LPS

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog ergens vragen over? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Een rondleiding plannen op de locatie

Op onze kaart ziet u alle LPS-locaties bij u in de buurt. We nodigen u en uw kind van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Als u een locatie heeft gekozen, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

Mijn kind aanmelden?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw kind bij ons aanmelden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Een andere locatie zoeken

Wij hebben verschillende locaties waar uw peuter terecht kan. Iedere locatie heeft zijn eigen openingstijden. Klik hier om een locatie bij u in de buurt te vinden.

Netto kosten berekenen

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten voor opvang. Reken uw netto kosten hier uit.