Peuteropvang Het Palet

Peuteropvang Het Palet

Frans Halsstraat 25
4625 BR Bergen op Zoom
LRK: 190059801

E-mail: palet@lpsnet.nl
Telefoonnummer: 06-59905555

Vestigingsmanager: Linda van Loon
Telefoonnummer vestigingsmanager: 06-82 30 95 10

Openingstijden:

Maandag- tot en met vrijdagochtend van 8.45 – 11.45 uur. De inloop is van 8.45 – 9:00 uur en het ophalen tussen 11:30 – 11:45 uur. Maandag- en donderdagmiddag van 12.15 – 15.15 uur.

Peuteropvang het Palet biedt voorschoolse educatie aan peuters van 2 tot 4 jaar.

We gebruiken de methode Piramide om de ontwikkeling van uw kind spelenderwijs te stimuleren, aan de hand van verschillende herkenbare thema’s, zoals ‘Mensen’, ‘Eten en drinken’, ‘Wonen’, ‘Verkeer’, ‘Seizoenen’ en ‘Kunst’. Het vrij spel staat bij Piramide centraal. Uw kind kiest zelf waarmee het aan de slag gaat: de bouwhoek, huishoek, ontdekhoek, leeshoek of misschien toch de kunsthoek. Door een combinatie van vrij spel en gezamenlijke activiteiten binnen de thema’s wordt gewerkt aan de sociaal-emotionele ontwikkeling, motoriek, taal en rekenen. Daarnaast is er aandacht voor muziek, dans en beeldende activiteiten, passend bij het thema.

Wij betrekken ook u als ouder graag bij onze activiteiten. Zo organiseren we voor de peuteropvang een aantal keer per jaar een uitstapje met de ouders en/of opa en oma. Bijvoorbeeld naar het bos, de kinderboerderij of de speeltuin. En is er altijd een gezamenlijke jaarafsluiting.

Om uw peuter al wat te laten wennen aan het leven op de basisschool, organiseren we een aantal keer per jaar samen activiteiten. Zo worden er gezamenlijke spelletjesmiddagen georganiseerd, mogen de peuters tegen het eind van het schooljaar al eens een dagje meedoen op de basisschool, spelen de kleuters en peuters twee keer per week samen buiten, hebben we een gezamenlijke kinderboekenweek en zoeken we elkaar op tijdens de feestdagen. Daarnaast maken we zowel op de peutergroep als op de basisschool gebruik van hetzelfde kind-volgsysteem om de ontwikkeling van uw kind zo goed mogelijk in de gaten te houden.

Contact opnemen met LPS

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog ergens vragen over? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Een rondleiding plannen op de locatie

Op onze kaart ziet u alle LPS-locaties bij u in de buurt. We nodigen u en uw kind van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Als u een locatie heeft gekozen, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

Mijn kind aanmelden?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw kind bij ons aanmelden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Een andere locatie zoeken

Wij hebben verschillende locaties waar uw peuter terecht kan. Iedere locatie heeft zijn eigen openingstijden. Klik hier om een locatie bij u in de buurt te vinden.

Netto kosten berekenen

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten voor opvang. Reken uw netto kosten hier uit.