Peuteropvang Klein Duimpje

Groenplaats 31
4613 GP Bergen op Zoom
LRK: 141712934

E-mail: kleinduimpje@lpsnet.nl
Telefoonnummer: 0164- 273613

Vestigingsmanager: Susanne Kok
Telefoonnummer vestigingsmanager: 06-28 76 89 42

Openingstijden:

Maandag- tot en met vrijdagochtend van 8.45 – 11.45 uur. De inloop is van 8.45 – 9:00 uur en het ophalen tussen 11:30 – 11:45 uur.

 

Peuteropvang biedt van maandag tot en met vrijdag voorschoolse educatie aan peuters van 2 tot 4 jaar.

We gebruiken de methode Piramide om de ontwikkeling van uw kind spelenderwijs te stimuleren, aan de hand van verschillende herkenbare thema’s, zoals ‘Mensen’, ‘Eten en drinken’, ‘Wonen’, ‘Verkeer’, ‘Seizoenen’ en ‘Kunst’. Het vrij spel staat bij Piramide centraal. Uw kind kiest zelf waarmee het aan de slag gaat: de bouwhoek, huishoek, ontdekhoek, leeshoek of misschien toch de kunsthoek. Door een combinatie van vrij spel en gezamenlijke activiteiten binnen de thema’s wordt gewerkt aan de sociaal-emotionele ontwikkeling, motoriek, taal en rekenen. Daarnaast is er aandacht voor muziek, dans en beeldende activiteiten, passend bij het thema.

Om de taalontwikkeling van de kinderen extra te stimuleren, werken wij samen met de logopedist van Taalreis en de VoorleesExpress.

We willen u als ouder ook graag betrekken! Daarom organiseren wij een aantal keer per jaar activiteiten waar ouders aan deel kunnen nemen, zoals een herfstwandeling, een middagje naar de speeltuin en voorlezen tijdens de kinderboekenweek.

Om uw peuter al wat te laten wennen aan het leven op de basisschool, organiseren we een aantal keer per jaar samen activiteiten. Zo gaan we regelmatig kijken naar de weekafsluitingen van de kleuters op de basisschool. De peuters mogen dan kijken naar de kleuters die een toneelstukje opvoeren, een dansje doen of ze zingen samen een liedje. Ook mogen de peuters tegen het eind van het schooljaar al eens een dagje meedoen op de basisschool en zoeken we elkaar op tijdens de feestdagen. Met Pasen gaan we bijvoorbeeld samen met de kleuters paaseieren zoeken. Daarnaast maken we zowel op de peutergroep als op de basisschool gebruik van hetzelfde kind- volgsysteem om de ontwikkeling van uw kind zo goed mogelijk in de gaten te houden.

Contact opnemen met LPS

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog ergens vragen over? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Een rondleiding plannen op de locatie

Op onze kaart ziet u alle LPS-locaties bij u in de buurt. We nodigen u en uw kind van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Als u een locatie heeft gekozen, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

Mijn kind aanmelden?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw kind bij ons aanmelden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Een andere locatie zoeken

Wij hebben verschillende locaties waar uw peuter terecht kan. Iedere locatie heeft zijn eigen openingstijden. Klik hier om een locatie bij u in de buurt te vinden.

Netto kosten berekenen

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten voor opvang. Reken uw netto kosten hier uit.