LPS kinderopvang De Biezenhof (voorheen POV Klaverblaadje)

LPS kinderopvang De Biezenhof (POV)

Rode Schouw 85
4661 VE Halsteren
LRKP-nummer: 801451735

E-mail: klaverblaadje@lpsnet.nl
Telefoonnummer vestiging: 06-59947842

Vestigingsmanager: Marloes Cats
Telefoonnummer vestigingsmanager: 06-30 35 64 88

Openingstijden:

Maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 8.45 – 11.45 uur. De inloop is van 8.45 – 9:00 uur en het ophalen tussen 11:30 – 11:45 uur.
Maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 12:45 – 15:45 uur. De inloop is van 12:45 – 13:00 uur en het ophalen tussen 15:30 – 15:45 uur.

Onze peuteropvang is gevestigd in basisschool De Biezenhof, waar ook Kinderopvang Zo is gevestigd. Zij werken ook samen met basisschool De Rode Schouw, die weer een samenwerkingsverband heeft met Mamaloe. Bij LPS kinderopvang De Biezenhof bieden we van maandag tot en met vrijdag voorschoolse educatie aan peuters van 2 tot 4 jaar.

Wij gebruiken de methode Startblokken om de ontwikkeling van uw kind spelenderwijs te stimuleren aan de hand van verschillende herkenbare thema’s voor de peuters, zoals naar de dokter gaan, boodschappen doen en op vakantie gaan. Passend bij het thema richten we een speelhoek in, lezen we boekjes voor en maken we knutselwerken. Taalontwikkeling staat hierbij centraal. Daarnaast is er aandacht voor beginnend rekenen en sociaal communicatieve vaardigheden. Zo ontwikkelt uw peuter allerlei vaardigheden, die de overgang naar de basisschool op vierjarige leeftijd gemakkelijker maken.

Naast de activiteiten die passen bij de methode Startblokken, organiseren we ook activiteiten los van de thema’s. We brengen bijvoorbeeld in het voorjaar een bezoek aan de pasgeboren lammetjes, maken wandelingen door het bos, organiseren een sportdag of gaan fruit plukken bij de familie Franken.

Om de overgang voor uw peuter naar de basisschool gemakkelijker te maken, werken wij veel samen met de beide basisscholen. De kinderen uit de kleuterklas komen voorlezen en de pedagogisch medewerkers en leerkrachten hebben gezamenlijke vergaderingen om de voortgang van de kinderen te bespreken. Deze voortgang leggen we vast in ons gedeelde kind-volgsysteem om de ontwikkeling van uw kind van 2 tot 13 jaar zo goed mogelijk in de gaten te houden.

Contact opnemen met LPS

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog ergens vragen over? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Een rondleiding plannen op de locatie

Op onze kaart ziet u alle LPS-locaties bij u in de buurt. We nodigen u en uw kind van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Als u een locatie heeft gekozen, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

Mijn kind aanmelden?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw kind bij ons aanmelden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Een andere locatie zoeken

Wij hebben verschillende locaties waar uw peuter terecht kan. Iedere locatie heeft zijn eigen openingstijden. Klik hier om een locatie bij u in de buurt te vinden.

Netto kosten berekenen

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten voor opvang. Reken uw netto kosten hier uit.