Netto kosten berekenen

Wanneer u werkt, naar school gaat of op verzoek van de gemeente een inburgeringscursus volgt, heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Deze kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten voor de kinderopvang die u krijgt van de Belastingdienst. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van uw verzamelinkomen (deze vindt u op uw jaaropgaaf of uw aangifte inkomstenbelasting van het vorige jaar) én van het gekozen opvangpakket.

Wilt u weten wat uw netto kosten zijn voor kinderopvang? Met behulp van deze rekentool kunt u de netto kosten voor onze diverse vormen van opvang (dagopvang, buitenschoolse opvang en voor de gemeente Bergen op Zoom en Steenbergen ook de peuteropvang) eenvoudig en snel berekenen.

Graag willen wij u erop attenderen dat het afnemen van een 52-wekenpakket voor de dagopvang in veel gevallen voor u zelf veel voordeliger zal zijn dan het kiezen voor een 46- of 40-wekenpakket. Het is dus zeker de moeite waard om een berekening te maken voor een 52-wekenpakket dagopvang om te zien wat het u oplevert. Mocht u toch nog vragen of hulp bij het berekenen nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze administratie (0164-256331 / kinderopvang@lpsnet.nl).

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....