Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf is voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar oud.

Op onze kinderdagverblijven geven we de allerkleinste kinderen de ruimte om in alle rust te groeien, te spelen, te ontwikkelen, te delen en te leren. We werken met kleine groepen en vaste leiding. Uw kind krijgt een eigen plek in een vaste groep en leert zo de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen goed kennen. Ieder kind krijgt een mentor toegewezen. Bij haar kunt u terecht met al uw vragen over uw kind.

Wij zorgen op onze locaties voor leuke en afwisselende activiteiten, zowel binnen als buiten, die kinderen uitdagen om op ontdekkingstocht te gaan en die hen alle ruimte bieden om zichzelf te ontwikkelen. Meer hierover leest u in ons pedagogisch beleid.

Goed om te weten:

  • Aanmelden kan al tijdens uw zwangerschap.
  • Wij bieden verschillende opvangpakketten van 52 en 40 (school)weken. Naast vaste pakketten, bieden wij ook flexibele opvang. Meer over onze opvangpakketten kunt u hier lezen.
  • Onze kinderopvanglocaties openen hun deuren van 07.30 – 18.00 uur. Het is mogelijk om gebruik te maken van verruimde openingstijden vanaf 07.00 uur en tot 18.30 uur.
  • U kunt op een aantal kinderopvanglocaties kiezen tussen horizontale en verticale groepen. Maar wat houdt dat in en hoe maakt u een keuze?
  • Inclusief bij de prijs bij onze dagopvang is: broodmaaltijd, drinken, fruit(hapje), koek, babyvoeding, luiers, alle workshops en knutselmaterialen.
  • Iedere baby heeft thuis zijn eigen ritme. Wij houden daar op de groep rekening mee door met u als ouders het vaste patroon van thuis in kaart te brengen en hier rekening mee te houden op de groep. De baby’s hebben een overdrachtsschriftje waarin ouders bijzonderheden van thuis kunnen schrijven en de pedagogisch medewerkers bijzonderheden van het kinderdagverblijf.
  • Wij hebben voor alle kinderen en het personeel een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering afgesloten en een collectieve ongevallenverzekering voor de kinderen. Niet alle schade wordt door de verzekering gedekt, daarom adviseren wij u zelf voor uw kind een A.V.P. verzekering af te sluiten.
  • Kan uw kind een keer niet komen? Wij maken gebruik van een tegoedkaart, zodat de gemiste dagen een andere keer ingehaald kunnen worden. Zo betaalt u nooit te veel! De tegoedkaart kent 10 tegoeden. Deze zijn geldig gedurende het kalenderjaar (daarna vervallen ze) binnen hetzelfde pakket: de tegoedkaarten zijn kindgebonden en contractgebonden. Nationale feestdagen die op een reguliere opvangdag vallen, mogen ook op de tegoedkaart.

Contact opnemen met LPS

Wilt u nog meer informatie of heeft u nog ergens vragen over? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Een rondleiding plannen op de locatie

Op onze kaart ziet u alle LPS-locaties bij u in de buurt. U bent van harte welkom om samen met uw kind bij ons een kijkje te nemen. zie  Als u een locatie heeft gekozen, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

Mijn kind aanmelden?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw kind bij ons aanmelden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Netto kosten berekenen

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten voor opvang? Reken uw netto kosten hier uit.