Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang

 

Tussenschoolse opvang wordt georganiseerd door

Wij heten u van harte welkom bij de Tussenschoolse opvang (TSO). LPS-Breek4U is uw opvangpartner voor de TSO op diverse basisscholen in de regio’s Steenbergen, Bergen op Zoom en Tholen. TSO is opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar, die plaatsvindt tijdens de lunchpauze op school in een groep.

Ouders, verzorgers, kinderen en medewerkers vinden op de TSOpro-website van hun basisschool alle informatie over de TSO op die basisschool en het gebruik van dit online systeem. U kunt, wanneer u uw kind(eren) tussen de middag op de basisschool wilt laten overblijven, zich online registreren op de TSOpro-website van uw eigen basisschool.

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de coördinator van de basisschool van uw zoon of dochter, maar u kunt ons ook bellen op het algemene nummer: 0167-78 40 80.

Hieronder presenteren wij onze TSO locaties inclusief de doorverwijzingen naar de TSOpro-website waar u zich kunt aanmelden voor Tussenschoolse opvang.

Regio Bergen op Zoom

Basisschool De Welle: https://dewelle-lpsbreek4u.tsopro.nl

Basisschool De Noordster: https://denoordster-lpsbreek4u.tsopro.nl

Basisschool De Luyster: https://deluyster-lpsbreek4u.tsopro.nl

Basisschool Op Dreef: https://opdreef-lpsbreek4u.tsopro.nl

Basisschool Anton van Duinkerken: https://avd-lpsbreek4u.tsopro.nl

Basisschool Het Kompas: https://hetkompasbreek-4u.tsopro.nl

Basisschool De Borghoek: https://deborghoek-lpsbreek4u.tsopro.nl

Basisschool Sancta Maria: https://sanctamaria-lpsbreek4u.tsopro.nl

Basisschool Het Palet: https://hetpalet-lpsbreek4u.tsopro.nl

Basisschool Marco Polo: https://marcopolobreek-4u.tsopro.nl

Basisschool Lodijke: https://lodijkebreek-4u.tsopro.nl

Basisschool Octopus: https://octopusbreek-4u.tsopro.nl

Regio Steenbergen

Basisschool De Zonneberg: http://dezonnebergbreek-4u.tsopro.nl

Basisschool Gummarus: http://gummarusbreek-4u.tsopro.nl

Basisschool Maria Regina: http://mariareginabreek-4u.tsopro.nl

Basisschool Petrus en Paulus: http://petrusenpaulusbreek-4u.tsopro.nl

Basisschool Pius X: http://piusxbreek-4u.tsopro.nl

Regio Tholen

Basisschool Sint Anthonius: https://sintanthoniusbreek-4u.tsopro.nl

Goed om te weten:

  • Kind(-eren) aanmelden voor de TSO is mogelijk vanaf het moment dat ouders/verzorgers zelf zijn geregistreerd op de TSOpro-website bij een van de aangesloten basisscholen. De link naar de TSOpro-website staat hierboven achter elke aangesloten basisschool vermeld.
  • De TSO wordt aangeboden in de 40 schoolweken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Bij studiedagen of feestdagen waarop de school dicht is, wordt er geen TSO verzorgd.
  • Wanneer uw kind naar de TSO gaat, vragen wij om eigen lunch en drinken mee te brengen vanuit thuis, tenzij anders staat vermeld op de TSOpro-website van uw basisschool (onder tabblad ‘regels’). 
  • Bij de TSO is er naast het nuttigen van de lunch zeker ook tijd om te spelen. Bij goed weer gaan de kinderen naar buiten waar zij gebruik kunnen maken van spelmateriaal dat door de TSO is aangeschaft. Bij slecht weer blijven we binnen, dan zorgen wij voor voldoende activiteiten en gevarieerd spelmateriaal waar de kinderen uit kunnen kiezen.
  • Wilt u meer weten over onze stichting en onze visie, klik dan hier of de button ‘Algemene Informatie’. Hier vindt u ook meer informatie over de betaalwijze van de TSO, ons pedagogisch- en vrijwilligersbeleid.